Best Drupal HostingBest Joomla HostingBest Wordpress Hosting

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 3 vendég van a webhelyen.

Belépés

Akikre büszkék vagyunk


...

Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. tájékozatói

- Tájékoztató az ügyfélszolgálati iroda év végi nyitva tartásáról

- Tájékoztatás a vízóra és belső hálózat elfagyása elleni védekezésről

- Tájékoztatás települési közkifolyók helyes téli használatáról

Beszámoló a "Natúrpark a Tápió-vidéken" c. konferenciáról

November 25-én a Tápió-vidék Természeti Értékeiért Közalapítvány a Magyar Natúrpark Szövetséggel együttműködve konferenciát szervezett Nagykátán, melyre a hazai, már évek óta működő natúrparkok képviselőit és a térségben tervezett Tápió Natúrpark jövőbeni szereplőit hívták meg. Mielőtt azonban a konferenciára térnénk, azoknak, akik még nem hallottak erről a szerveződési formáról, néhány fontos információt közlünk a natúrparkokról.

Pest megyei hírek

- Megjelent a Pest megyei önkormányzati vállalkozói parkok kialakítását és fejlesztését szolgáló pályázati felhívás.

Részletek:
http://www.pestmegye.hu/44-kiemelt-temak/3821-megjelent-a-pest-megyei-on...

- A megye legjobb sportolóit köszöntötték
A Sportkarácsonyon vették át a díjakat a Pest megyei versenyzők.

Részletek:
http://www.pestmegye.hu/38-fooldali-slider/3827-a-megye-legjobb-sportolo...

- Csaknem két éve indult útjára a Pest Megye Lapja, de januártól a kiadó átmenetileg szünetelteti a nyomtatott változatot.

Az utolsó szám innen tölthető le:
http://www.pestmegye.hu/images/2016/Pest_Megye_Lapja/pml22.pdf

TÁJÉKOZTATÁS!

Az alábbiakban tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, a 2018. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat keretében az önkormányzat által nyújtott támogatások összesített adatairól:

- „A” típusú pályázatra (már felsőfokú oktatási intézményben tanulmányokat folytató hallgatók részére) 8 darab pályázat érkezett be az önkormányzatunkhoz, melyből a Képviselő-testület a 2017. december 06-án megtartott ülésén, mind a 8 pályázót támogatásban részesítette. A pályázat keretén belül a támogatott hallgatók részére az ösztöndíj időtartama, 10 hónap, azaz két egymást követő tanulmányi félév (a 2017/2018. tanév második féléve és a 2018/2019. tanév első féléve)

Az „A” típusú pályázók részére összesen megítélt támogatás havonta 27.000.-Ft., mely átlagosan 3.375.-Ft/hó/pályázó támogatást jelent.

- „B” típusú pályázati felhívásra (az idei évben érettségizők, illetve felsőfokú diplomával nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe még felvételt nem nyert érettségizettek részére) sajnos az idei évben sem érkezett be pályázat. A pályázat keretén belül az önkormányzat a hallgatók részére 3*10 hónapra, azaz hat egymást követő tanulmányi félévre (2018/2019. tanév, a 2019/2020 tanév és a 2020/2021. tanév) ítélhetett volna meg támogatást.

A korábbi években odaítélt „B” típusú ösztöndíjak már mind lejártak, így felülvizsgálatra az idei évben nem volt szükség.

Újszilvás, 2017. december 08.

Szíves tájékoztatásul:
Penczi Ildikó
jegyző

SZAKMAI FELKÉSZÍTÉSSEL ÉS INFORMÁCIÓS KAMPÁNNYAL FOLYTATÓDIK AZ ENERGIA@ISKOLA PROJEKT ÚJSZILVÁSON

Újszilváson és Tápiószőlősőn az Európai Unió „ENERGIA@ISKOLA” (ENERGY@SCHOOL) projektben résztvevő két iskola diákjainak és pedagógusainak életében programokkal, tájékoztatókkal és felkészítéssel teli, aktív időszak kezdődött el.

A segítő tanárok (SEG – Senior Energy Guardians/Szenior Energia Őrök) számára több modulból álló, megújuló energiaforrásokkal, energiahatékonysággal foglalkozó elméleti és gyakorlati elemeket tartalmazó felkészítést készítettek a szakemberek. A program első elemeként az érintett pedagógusok és önkormányzati munkatársak részére Újszilváson november 24-én a faluházán alap szintű, egyszerűsített felkészítést tartottak a szakértői csoport munkatársai.

Nemzeti Adó- és Vámhivatal közleménye

Decemberben kell dönteni az eváról

2017. december 1-je és december 20-a között választhatják 2018-ra az egyszerűsített vállalkozói adót (eva) az újonnan bejelentkező adózók. Azoknak, akik idén az eva szerint adóztak, és ezen jövőre sem változtatnak, nem kell újra bejelentkezniük.

Áramszünet a Kossuth Lajos utcában 2017. december 1-jén!

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Társaságunk, az NKM Áramhálózati Kft. az ön felhasználási helyét ellátó közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, melyek időtartamában a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.

2017.12.01. 08:00 - 15:00

időszakban az alábbi területeken:

Újszilvás
Kossuth Lajos utca 1-55,4-44;

Berendezéseinket az áramszünet ideje alatt is feszültség alatt állónak kell tekinteni! Aggregátor használata kizárólag Társaságunktól előzetesen megkért, írásbeli engedély alapján történhet. Amennyiben saját vagy bérelt aggregátort kíván alkalmazni szíveskedjen az áramszünetet megelőzően legalább 5 nappal elektronikus levélben a
„hozzaferesi.iroda@nkmaramhalozat.hu” e-mail címre bejelenteni, melynek tárgya "Aggregátor használat" legyen!
Levele tartalmazza az Ön nevét, telefonos elérhetőségét, továbbá azon felhasználási hely címét és 0400-val kezdődő 10 jegyű azonosítóját, ahol aggregátorozni kíván!

Üdvözlettel:
NKM Áramhálózati Kft.

NYÍLT NAPOK AZ ÚJSZILVÁSI SPORTCENTRUMBAN!

Kérjük, minél többen használják ki ezt a lehetőséget, hiszen a rendszeres mozgás az egészséges életmód egyik alappillére.
Aki még nem járt az intézményben, látogassa meg ez alkalomból és tekintse meg, próbálja ki sporteszközeinket, felszereléseinket!
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Bolyhos fatartó válogatás Mikulásra!

ÚJDONSÁG!

A logózható fadoboz tartalma: Bolyhos Ágyas Cigánymeggy 0,2 l pálinka, Mikulás formájú üvegben, Bolyhos Ágyas Szilva pálinkás csokiszalámi 58% Venezuelai supreme étcsokoládéval és Újszilvási Csípősségmentes Fűszerpaprika őrlemény 250 g.

Limitált, 50 darabos készlet erejéig várja szíves megrendelésüket a Bolyhos és Fia Bt.!

Webáruház:
http://www.bolyhos.hu/shop/index.php?route=product%2Fproduct&path=62&pro...

RENDKÍVÜLI GÁZSZÜNET!